Ammattikosmetiikka tuotesarja Maria Galland Paris

Maria Galland Paris, yrityksen perustaja.
Maria Galland Paris Edustustalo, Ranska, Pariisi.

KAUNEUDENHOITO ON ELÄMÄNTYYLI JA FILOSOFIA

Lähes 60 vuotta sitten MARIA GALLAND kehitti vallankumouksellisen ja ainutlaatuisen holistisen kauneuden menetelmän, joka perustui energiaan, tarkkuuteen ja harmoniaan, joka on nykyaikana ajankohtaisempi kun koskaan ennen.

Tämän ainutlaatuisen menetelmän perusteena on 100% manuaalinen muotoilutekniikka, joka tuo elinvoimaa soluihin ja palauttaa ihoon energian. Tehokkaiden kotikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden ja tasapainoisten elämäntapavinkkien yhdistelmä tuo ihon kauneuden esille välittömästi.

Madan Maria Galland – pieneeri, jonka unelmana oli tuoda näkyviin kaikenikäisten naisten kauneus.

Hän oli vakuuttunut siitä, että kauneus on yhteydessä energiaan. Hänen vakaumuksensa oli, että jokaisella naisella on oma energiansa, joka tekee hänestä lumoavan ja kauniin. Siksi hän teki tästä unelmasta elämäntehtävänsä – uuden sukupolven ammattimaiset ​​hoitotuotteet, joita on saatavilla parhaissa kauneushoitoloissa, kylpylöissä ja kodin kauneusrituaaleissa, jotta ihosi loistaisi.

Koristeelinen kiinteistö sijaitsee Pariisin sydämessä, kuuluisalla Le Marais’n alueella avantgardistisen luovuuden keskellä. Asuinalue on edelleen inspiraation lähde uusille tuotteillemme, hoito- ja elämäntapaneuvoillemme, joita täydennämme perinteisellä tietämyksellämme.

MÉTHODE BEAUTÉ ACTIVE

Kolme elementtiä yhdessä muodostavat metodimme kauneushoidossa.

-tehokas huoltotekniikka.

-innovatiiviset koostumukseltaan täydelliset hoitotuotteet, joissa yhdistyvät parhaiten tiede ja luonto.

-valituilta asiantuntijoilta saadut suositukset työ- ja yksityiselämän tasapainottamiseen.