Kasvohoito Turku

Kosmetologi opiskelija Age Hakola

Kauneushoitola Kultaiset Kasvot, Kasvohoidot Turussa

Opiskelen Kosmetologiksi Turun Ammattiinstituutissa. Päivitän tietojani jatkuvasti, ja pidän yllä kaikessa toiminnassani korkeatasoista palvelun laatua.

Palvelen asiakkaitani ammattitaitoisesti. Otan huomioon yksilölliset toiveet. Käytän hoitoihin vain ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitotuotteita

 

Liikkeessä myynnissä Maria Galland Paris kosmetiikka tuotteet.
Testerit, tuotteeseen tutustumista varten, annamme ne ilmaiseksi asiakkaille.

 

 

Käsihoidot jalkahoidot Turku opiskelijatyönä -50%

 

Manikyyri on käsihoito – Perusmanikyyriin kuuluu käsien kylvetys, hieronta käsivoiteella, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja lakkaus

Jalkahoito – Klassinen perusjalkahoito kuuluu jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, raspaus, kynsien lyhennys ja hoito, kynsinauhojen hoito, tarvittaessa lakkaus, hieronta 

Meillä on asiakaslähtöinen työskentelytapa. Jalkojenhoito parantaa jalkojen kuntoa ja ennaltaehkäisee ongelmien syntyä. Käymällä jalkojenhoidossa säännöllisesti saat paitsi terveemmät myös kauniimmat jalat. 

Ripset ja Kulmat

Lashlift-ripsien kestotaivutus + värjäys
Browlift-kulmien laminointi
Ripsien värjäys
Kulmien värjäys ja muotoilu
Ripsien, kulmien värjäys ja muotoilu

Maria Galland Kasvohoidot

 

HYDRA GLOBAL

Täydellisesti kosteuttava ja energiaa antava kasvohoito
75 minuutin pituinen kosteuden ja raikkauden infuusio.
Sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

Opitimaalisen kosteuden saavuttamiseksi hoito yhdistää manuaalisen hierontatekniikan tehokkuuden ja intensiivisen kosteuttavan peel-off naamion ainesosat.
Erilaiset hierontatekniikat ja ylellinen 33 Ultimate Pro Active Enhancer, joka on tarkoitettu vain salonkikäyttöön ja joka vastaa aktiivisten ainesosien imeytymisestä – takaavat iholle täydellisen kosteutuksen.
Palauta ihosi täydellinen kosteus ihon kosteusvarastot täyttävällä ja energisoivalla hoidolla

ACTIVE AGE

Täysin uudistunut iho 75 minuutissa.

Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle naiselle.

Ikääntymistä estävä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito. Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

Hoidossa yhdistyvät tehokkaat ammattituotteet ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!

SENSI REPAIR

Kasvohoito herkälle iholle
45 minuutin ongelmaihoa rauhoittava ja tasapainottava hoito.
SENSI REPAIR hoidon ja tuotteiden intohimo on täyttää herkän ihon tarpeet. Tämän täydellinen reaktiivisen ihon kasvohoito taistelee kolmea yleistä iho-ongelmaa vastaan:

Punoittava iho
Rosacea
Ihon kuivuus

Hoito on kehitelty mahdollisimman monipuoliseksi, jokaisen ihon tarpeita vastaavaksi.
SENSI REPAIR tuotteissa ei käytetä allergisoivia hajusteita, parabeenejä eikä eetterisiä öljyjä.
SENSI REPAIR kasvohoito antaa sinulle erityisen lahjan – mahdollisuuden rakastua ihoosi uudelleen ja löytää ihosi kauneus!

LUMIN ECLAT

Hehkua antava kasvohoito
Sileämpi ja kirkkaampi iho 60 minuutissa.
Uusi, ainutlaatuinen kauneudenhoitomenetelmä, joka sisältää yleellisen hoidon ja innovatiiviset aktiiviset ainesosat, jotka antavat väsyneelle iholle uuden kirkkauden.
Rentouttava 60 minuutin hoito, joka koostuu intensiivipuhdistuksesta ja erityisistä hierontatekniikoista. Hoidon jälkeen tunnet heti, miten väsynyt ja eloton iho on saanut uutta elinvoimaa. Hoito minimoi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.
Hoidossa käytetään erittäin tehokkaita Lumin Eclat sarjan seerumia ja voidetta.

L’EXPRIENCE MILLE

– ylellinen MILLE kasvohoito
” 5 aistia, 1000 tunnetta ”
Tämä 90 minuuttia on enemmän kuin pelkkä hoito, tämä on täydellinen aistillinen elämys.
Rentouttavat hierontaliikkeet yhdistyvät nykyaikaiseen ikääntymistä estävään hierontatekniikkaan, joka takaa pakohetken arjesta.
Hoidon ytimessä on 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse -naamio, jossa on innovatiivinen hydrogeelirakenne.
Tämä mahdollistaa TOP-CMG-yhdistelmän aktiivisten aineiden imeytymisen syvälle ja antaa iholle uskomattoman raikkauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Yhdistettynä täydelliseen kasvojen, kaulan ja dekolteen hierontaan hoito tarjoaa todellisia rentoutumishetkiä keholle ja mielelle.
Erittäin tehokkaat ylelliset vaikuttavat aineet toimivat synergiassa ja tarjoavat iholle kokonaisvaltaisen hoidon ikääntymisen merkkejä vastaan:

kosteutuksen
uudistumisen
kiinteytymisen
kimmoisuuden
ryppyjen vähentymisen

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito

Uudistunut iho vain 30 minuutissa.

Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista, säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.

Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

Iho näyttää hehkuvammalta
epätäydellisyydet vähentyvät
iho tuntuu puhdistetulta
vähemmän toksiinejä

Nutri-Vital

Korjaava perusvoima kuivalle iholle 

Tuotesarja koostuu yhdeksästä tehokkaasta, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitetusta tuotteesta.

NUTRI’VITAL kasvohoidon ytimessä on uudistunut, madam Gallandin 60-luvulla kehittämä ikoninen yövoide N° 5 Crème Règénératrice. Tämä voimakkaasti ravitseva ja vahvistava voide oli tribuutti Coco Chanelille ja hänen legendaariselle tuoksulleen Chanel N° 5. Voide saavutti nopeasti maailmanlaajuisen maineen.

60 minuutin kasvohoito ja N° 5 voide auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja kimmoisuuden jopa yhdessä yössä. Tämä on vaikuttava ominaisuus vielä tänä päivänäkin.

NUTRI’VITAL tuotteet ja kasvohoito lievittävät tehokkaasti kuivuuden merkkejä, auttavat palauttamaan kuivan ihon mukavuuden tunteen sekä palauttavat ihon suojakerroksen toiminnan normaaliksi

Peruskasvohoidot

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraääni on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito sisältää alkupudistuksen ,kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä, sekä mekaanisen ihonpuhdistuksen , kulmien siistimisen , naamion ja loppuvoiteen
Ultraäänihoidon kontraindikaatiot ovat pahanlaatuiset ihonmuutokset ja tulehdukset; syöpä; sydäntahdistin; raskaus, asiakas, jolle on suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika).

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihoa puhdistava hoito.
Tarvittaessa myös ultraäänilaitteella tehtävä ihonpuhdistus.
Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen.
Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epäpuhtaudet – mustapäät, miliumit ja tukkeumat. Hoito jatkuu naamiolla, jonka jälkeen laitamme loppuvoiteet, koko hoidon kruunaa hemmotteleva kasvohieronta