Jalkahoito Raisio

Kauneushoitolassamme uusittu viihtyisä hoitotila, josta voit hankkia jallkahoito tuotteita ja ostaa lahjakortteja.

Kosmetologi Age Hakola

Kauneushoitola KultaisetKasvot, Jalkahoidot Raisiossa

Kouluttaudun ja päivitän tietojani jatkuvasti, ja pidän yllä kaikessa toiminnassani korkeatasoista palvelun laatua.

Palvelen asiakkaitani ammattitaitoisesti. Otan huomioon yksilölliset toiveet. Käytän hoitoihin vain ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitotuotteita

 

Jalkahoidossa käytämme Peclavus hoitosarjaa.

 

Ihokarvojen poisto

Uutena palveluna Ihokarvojen poisto LÄMMINVAHALLA helposti

Mukavuutta, tehokkuutta Waxing  roll on lämminvahamenetelmällä. Kaikki karvanpoistot helposti ja miellyttävästi. Vahaus on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen.

kauneushoitola, miellyttävästi karvojenpoisto lämmin vahalla, Raisio, Turku, Naantali
Jalkahoito, pedikyyri, täydenpalvelun hoito, myös leikkau, lakkaus, Raisio, Turku, Naantali.

Jalkahoito Raisio

Jalkahoito

Kosmetologi suorittama jalkahoito/pedikyyri. Jalkahoito sisältää muun muassa jalkojen hieronnan, ihon kovettumien hionnan, kynsinauhojen siistimisen ja varpaankynsien leikkauksen ja lakkauksen. Pedikyyrejä suorittavat kauneushoitolat.

Miten usein Jalkahoitoon?

Jalkahoidon tarve on hyvin yksilöllistä. Monelle riittää hyvinkin 2-3 kertaa vuodessa, toisilla tarve on kuukausittain. Esim. sisäänkasvaneet kynnet saattavat aiheuttaa kipua ja tulehduksia, jolloin liikkuminen vaikeutuu.

parasta jalkahoitoa turku raisio masku salo
Kynsisieni, diabetes, jalkahoidolla saat avun, Raisio, Turku, Naantali.

Diabetes jalkahoito

Diabeetikon on erittäin tärkeää hoitaa jalkojaan hyvin, sillä iho on herkkä ja hiertymiä tulee jalkoihin helposti ja ne saattavat olla vakavia.

Diabeetikon tulee säännöllisesti käydä jalkahoidossa, tarkistuttamassa jalkojen kuntoa.

Kynsisieni

Kynsisieni eli kynsisilsa ei ole ihmiselle vaarallinen sairaus, sen ainoa haittapuoli on, että kantaja levittää sairautta ja voi tartuttaa muita. Kynsisieni on puhtaasti kosmeettinen vaiva. Sientä on syytä epäillä, kun kynsi muuttuu kellertäväksi, ruskehtavaksi, sameaksi, hauraaksi ja lohkeilee päästä, tai paksuuntuu huomattavasti. Aina nämäkään merkit eivät johdu sienestä, vaan voivat olla esim. vamman aiheuttamia tai voivat johtua kynnen kuivuudesta. Jotta saadaan varma tieto, onko kyseessä kynsisieni, on otettava laboratorionäyte.

Kynsisienen hoito kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, silloin on todennäköisempää päästä siitä eroon. Varhaisessa vaiheessa voivat riittää pelkästään ulkoiset hoitotuotteet. Jos sieni on levinnyt koko kynnelle ja mahdollisesti useampaan tai kaikkiin kynsiin, hoito vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista hoitoon, lisäksi tarvitaan sisäisiä lääkkeitä. Sisäiset kynsisienilääkkeet ovat aina reseptilääkkeitä. Lääkäri ei välttämättä määrää sisäisiä lääkkeitä, vaikka kynsisieni todetaan, koska kyseiset lääkkeet ovat melko vahvoja, eli lääkärin on huomioitava asiakkaan terveyden tila ja mahdolliset muut käytössä olevat lääkkeet.

Syylä

Syylässä voi olla näkyvissä pienenpieniä verisuonia. Känsät ovat yleensä kovia, paksuja ja pyöreitä alueita ihossa ilman erityisiä värimuutoksia. Syylät esiintyvät yleensä käsissä, kasvoissa, tai jaloissa.

Känsä

Känsät taas muodostuvat yleensä alueille, joissa on jatkuvaa painetta tai kitkaa, kuten jalkapohjiin tai käsiin.

Milloin Jalkahoitoa ei saa tehdä?

Jalkahoitoa ei suositella, mikäli jalat ovat pahasti tulehtuneet tai niissä on avohaavoja. Jalkoja voidaan kuitenkin hoitaa tietyin ehdoin