Kauneushoitola Kultaiset Kasvot
Age Hakola

HEMMOTTELUHOIDOT
KULMAT JA RIPSET

Lashlift-ripsien kestotaivutus + värjäys 65€
Browlift-kulmien laminointi 55€
Ripsien värjäys 15€
Kulmien värjäys ja muotoilu 17€
Ripsien, kulmien värjäys ja muotoilu 32€

Odottavalle tai tuoreelle äidille hemmotteluhetki 90.min 70€

Ihoa kauniisti heleyttävä kasvohoito sisältäen runsaasti rentouttavaa hierontaa kasvoille Päähieronta rentoutus ja rauhoittuminen Jalkapohjahieronta ja jalkahoitovoide .

EKOPHARMA

EKOPHARMA Helsinki on Suomalainen ammattilaiskosmetiikkasarja, josta löytyy laaja valikoima tuotteita eri ihotyypeille. Tuotteet ovat FI-Natura- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Niillä on myös avainlippumerkki.
Sarjan perustana ovat lähituotetut raaka-aineet kotimaisista marjoista sekä kasviuutteista.
EkoPharman tuotteet ovat hellävaraisia ja äärimmäisen hyvin siedettyjä, mutta silti tehokkaita.

BiON

BiON on Suomessa menestyksen saavuttanut Yhdysvaltalainen ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan merkittäviä tuloksia aknen - sekä ruusufinnin eli acne rosacean hoidossa.
Tuotteiden säännöllisellä käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan jopa yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.
BiON Skincare - tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.
EI parabeeneja
EI SLES/SLS sulfaatteja
EI mineraaliöljyä
EI lisättyjä väri - tai hajusteaineita
EI mikromuovirakeita
EI eläinkokeita

Kasvohoito

Fresh up -kasvohoito 60.min
-toteutetaan asiakkaan toiveiden sekä ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen kuorinnan, mekaanisenpuhdistuksen, kulmien siistimisen, kasvot-kaula-decoltée hieronnan, naamion, kosteusvoiteen. Hoito virkistää ihon lisäksi myös mieltä!

Ultraääni ihonpuhdistus 75/90.min
Ultraääni on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito sisältää alkupudistuksen ,kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä, sekä mekaanisen ihonpuhdistuksen , kulmien siistimisen , naamion ja loppuvoiteen
Ultraäänihoidon kontraindikaatiot ovat pahanlaatuiset ihonmuutokset ja tulehdukset; syöpä; sydäntahdistin; raskaus, asiakas, jolle on suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika).

Mekaaninen ihonpuhdistus 75/90.min
Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihoa puhdistava hoito.
Tarvittaessa myös ultraäänilaitteella tehtävä ihonpuhdistus.
Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme kasvoille kuorinnan ja höyrytyksen.
Höyrytyksen jälkeen poistamme ihosta mekaanisesti epäpuhtaudet – mustapäät, miliumit ja tukkeumat. Hoito jatkuu naamiolla, jonka jälkeen laitamme loppuvoiteet, koko hoidon kruunaa hemmotteleva kasvohieronta

Lahjakortit saatavilla

Scroll To Top